Negativt?

Ibland känns det som om jag blir överdrivet negativ i denna blogg. Jag vill ändå att ni ska få en rättvid bild om vem jag är. Jag är idag en väldigt lycklig tjej som lever ett liv jag länge drömt om. Jag studerar på ett fint Univeristet, i mitten på Sverige, till världens bästa yrke: SOCIONOM. I detta yrke ska jag stötta och se till att människor i utsatta situationer får hjälp och stöd i sin vardag. Jag är ingen expert på någonting utan en människa med ett gott hjärta som vill alla människor det bästa.

Visst, periodvis har det varit tufft men nu har saker och ting börjat reda upp sig. Tack vare min samtalskontakt. Jag har gått och skämts i 20 å över min uppväxt ända tills för ett år sedan då jag tog tag i "all skit" och började prata om det. Varje dag är en kamp, men det blir lättare. Mitt enda tips är; PRATA, PRATA, PRATA.. jag VET att det ibland är fruktansvärt jobbigt. De första gångerna jag pratade om det grät jag konstant.. Nu är det lättare. Jag trodde aldrig att det skulle kunna gå att prata om det utan att gråta.. men det fungerar idag. Tack vare allt stöd jag har fått ifrån andra människor. Nu är det min tur att "betala tillbaka"! =)

Vem vet? Vi kanske ses där ute. Våra vägar korsas utan att jag vet vem DU är och utan att du vet vem JAG är. Är inte det fantastiskt? Jag tycker det!

Ta väl hand om Er.
/Hanna
Postat av: illusion

Det är fint med positiva inlägg. Jag följer med dig på din resa med glädje.Kram

2010-10-05 - 18:55:22
URL: http://alltforinget.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Jag vill också läsa till Socionom. :)

Fint inlägg.

Kram

2010-10-09 - 22:59:07
URL: http://rosanatt.blogg.se/


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Kom ihåg mig?
RSS 2.0